COVID-19 vaccinaties

 

De vaccinaties via de huisartsenpraktijk zijn ingepland. Er zal voor gebruik worden gemaakt van het vaccin Astra Zeneca. Indien u hiervoor in aanmerking komt, heeft u een uitnodiging ontvangen.

Indien u geen gebruikt wilt maken van het vaccin Astra Zeneca, kunt u contact opnemen met de GGD voor het maken van een afspraak voor vaccinatie met een van de overige vaccins. Wij ontvangen graag een bericht indien u de afspraak voor vaccinatie in de huisartsenpraktijk af wilt zeggen.

De overige vaccinaties verlopen via de GGD, u ontvangt via het RIVM een uitnodiging op het moment waarop u de afspraak voor vaccinatie kunt maken. 

 Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona?

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. 

Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnen-locatie? Dan kunt u terecht op de website www.coronacheck.nl of op de app Coronacheck op uw smartphone. U kunt daar zelf uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de Coronacheck website of app? Neem dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u geen computer heeft. 

Heeft u www.coronacheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? ALLEEN als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij mogelijk helpen.

Stuurt u dan een email naar info@huisartsenpraktijkkeuningenokma.nl

Geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dit niet gelukt is via Coronacheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen wij dat toe. Belt u hiervoor niet naar de praktijk. 

Voor meer info, over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen, kijkt u op www.rivm.nl