Patiënten portaal, MijnGezondheid.net

 

Inzage in uw eigen dossier, medicatie aanvragen, online een afspraak inplannen, een korte vraag stellen middels een E-Consult, via MijnGezondheid.net

Vanaf heden is het in onze praktijk mogelijk uw medische gegevens in te zien, herhaalmedicatie aan te vragen, een online afspraak in te plannen en een korte vraag te stellen middels een E-consult via uw eigen patiënten portaal. U maakt hiervoor gebruik van MijnGezondheid.net. Patiënten van 16 jaar en ouder, die ingeschreven staan bij onze huisartsenpraktijk kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl.

Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen, kunt u uw interesse kenbaar maken bij onze huisartsenpraktijk. Wanneer u als patiënt bent aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net, ontvangt u hiervan een bevestiging. Zodra u voor de eerste keer inlogt op MijnGezondheid.net, zult het contract met de zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en de apotheek goed en betrouwbaar is geregeld. 

U kunt de mogelijkheden van MijnGezondheid.net ook online bekijken op www.MijnGezondheid.net.